Over ons

Geschiedenis

S.O.B. Grondwerken is ontstaan uit het landbouwbedrijf van Albert Berx. In 1952 kocht hij de eerste tractor van het dorp. Algauw ontstond er een loonbedrijf avant la lettre. Zijn zonen Richard en Valère werkten mee op het bedrijf. Ze gingen gedurende vele jaren pikdorsen met hun Clayson machines. Om het stalmest te laden werd een kraan achterop de tractor gebouwd. Daarmee werden de eerste grondwerken verricht. Van het een kwam het ander en algauw werd er een echte kraan gekocht en nog een enz…

In de jaren negentig kwamen Luc en Bert in het bedrijf en werden er bijna uitsluitend grondwerken en vervoer gedaan. Begin jaren 2000 werd er zwaar geïnvesteerd in machines met 3D-sturing en de nodige meettoestellen. Recent is er ook een drone, inclusief de nodige opleiding en software, aangekocht. 

Gezien de ligging, midden in de fruitstreek, zijn wij ook uitgerust met machines om boomstronken uit te frezen en percelen terug plantklaar te maken.

Wij streven naar perfectieGrasdallen overrijdbaar met vrachtwagens

Onze kleinschaligheid is onze troef. Door een persoonlijke aanpak streven wij ernaar om onze klanten volledig tevreden te stellen. Als de klant tevreden is, zijn wij dat ook.

Interesse?Neem contact met ons op

Over ons
close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x